RikuReinikka

Allahu akbar. Jumala on suuri. Ja Lännen tukema.

 • Lännen tukemat maltilliset kapinalliset suorittamassa Al Assadin vastaista taisteluaan.
  Lännen tukemat maltilliset kapinalliset suorittamassa Al Assadin vastaista taisteluaan.
 • Homma valmis. Allahu akbar. Näin Lännen liittolaiset Syyriassa..
  Homma valmis. Allahu akbar. Näin Lännen liittolaiset Syyriassa..
 • Tässä poika oli vielä elossa.
  Tässä poika oli vielä elossa.
 • Tässä näitä Channel 4:llä esiteltyjä maltillisia maanviljelijöitä..
  Tässä näitä Channel 4:llä esiteltyjä maltillisia maanviljelijöitä..

Viimeaikoina on keskusteltu  Venäjän ja sen tukeman Syyrian hallinnon toimista Aleppossa. On kritisoitu sairaalaiskuja ja siviileihin kohdistuvaa pommittamista.  Joka tietenkin ansaitsee tulla tuomituksi.

Elokuun 5.pvä  Channel  4 julkaisi reportaasin jossa seurattiin paikanpäältä kuinka entiset tehdastyöläiset ja maanviljelijät, tuo Syyrian maltillinen oppositio taistelee Lännen tukemana oikeutettua taisteluaan Venäjän tukemaa Al Assadin hallintoa vastaan.

Allahu akbar.

Allahu akbar.

Pari viikkoa aiemmin

Heinäkuussa 2016, nämä reportaasissa  esitellyt Lännen aseistamat maltillisen Vapaan Syyrian Armeijan taistelijat tai demokraattinen oppositio tai millä nimellä hyvänsä tätä joukkiota halutaankaan kuvailla pyydystivät noin 10-vuotiaan pojan, luuta ja nahkaa , tippaletku käsivarressaan, retuuttivat ja läpsivät, kunnes viimein leikkasivat pojalta pään irti punaisen pick up’n lavalla pienellä veitsellä nirhaten veren roiskuessa ja seuraajien huutaessa kunniaa Jumalalle..

Jumalan nimeen. Ja Lännen tuella..

Samat miehet.

Maltilliset..

BBC kertoo pojan olleen ”taistelija”

”Taistelija”. Poika joka ei varmasti kyennyt aiheuttamaan näillä demokraattista oppositiota edustaville maltillisille kapinallisille minkäänlaista uhkaa. Nälkiintynyt sairas ruipelo jostain pakolaisleiriltä ja isoja miehiä..

Moderate rebels.

Maltillinen oppositio.

Se sama demokratiaa janoava oppositio jonka pommitamisesta Venäjääkin syytetään.. silloin kun kohteena ei ole ISIS tai joku muu Lännen tunnustama terroristiryhmä.  Silloin kun Venäjä kuitenkin sanoo pommittavansa terroristeja..

3.10 USA:n ulkoministeriön tiedottajaa hiillostettiin asian tiimoilta lehdistötilaisuudessa, että riittääkö lasten päiden irrottelu syyksi USA rahallisen ja aseellisen tuen lopettamiseksi näille terroristeille..

Ulkoministeriön tiedottajan mukaan maltillisia ryhmiä on tuettu ja tuetaan myös muiden kuin USA:n toimesta. Että ei nyt pidä yhtä syyttelemään.. Kun muukin Läntinen arvoyhteisö tukee näitä samoja ryhmiä, myös YK.

Ja että yksi ”tapaus” siellä, toinen täällä, ei välttämättä tee näistä Lännen tukemista ryhmistä terroristiryhmiä.

Niin.. Ei tietenkään. Eihän Läntiset demokratiat terroristeja tukisi. Eihän... 

Kyseinen maltillinen FSA ryhmä Nour al-Din al-Zenki on ollut CIA:n panssarintorjunta ohjuksien jakelussa.

 

Minkälaiset lopulta ovat ne meitä yhdistävät Läntiset "arvot"?

"Tarkoitus pyhittää keinot"

Niinkö se on?

 

Hedelmistään puu tunnetaan....

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tuollaisen käsittämättömän Lännen julmuuden takia Putinilla on laillinen oikeus, oikeastaan pyhä velvollisuus tappaa pommeilla vaikka satojatuhansia vääräuskoisia. Sehän on oikeastaan hyvä teko, pääsevät piruparat nopeammin taivaan iloihin. Ihan kuten Stalinkin nopeutti miljoonien oikeauskoisten pääsyä taivaan iloihin.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Niinkö? Olen toista mieltä..

Oletko muuten Leo koskaan miettinyt olisiko tätä kriisiä koskaan syntynyt tässä mittakaavassa mikäli Länsi olisi toiminut kuten Venäjä Ahtisaaren mukaan Vitali Tsurkinin suulla ehdotti jo vuonna 2012?

Eli mikäli Länsi ei ala aseistaa tätä "maltillista" oppositiota Al Assadin hallinto olisi voitu siirtää diplomaattisesti syrjään osana rauhanprosessia.
Länsi kuitenkin päätti toimia tavallaan ja aloitti 2012, muistaakseni joulukuussa aseiden siirrot Libyasta, Gaddafin varastoista, Turkin kautta Syyriaan.

Siellä Läntiset tiedustelupalvelut olivat haarukoineet näitä aseistettavia ryhmiä, joiden joukossa siis nämä lasten teurastajat ja kannibaalitkin ovat..

"Assad must go", se on kuulemma Lännen tavoite. Ja siksi oikea. Ja siihen olisi siis myös päästy jo muinoin, Venäjän tuella jopa, mikäli näitä terroristeja ei olisi haluttu aseistaa..

Edelleen kysymys kuuluu, mitkä ovat ne meitä yhdistävät Läntiset arvot, joita noudattaen näissä asioissa halutaan toimia kuten toimitaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Vladimir Putinin ensi viikoksi suunniteltu vierailu Pariisiin on juuri peruuntunut Syyrian tilanteen takia. Venäjän ja lännen suhteet ovat lähellä absoluuttista nollapistettä.

http://news.trust.org/item/20161011085936-hxgeh

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Joo, jos luin oikein niin tilaisuus on peruuntunut koska Hollande ei pystynyt, kyennyt halunnut sisällyttää keskusteluun muuta kuin jutustelua Syyriasta.

Jotain muutakin olisi ilmeisesti pitänyt olla alunperin pöydällä.

"There were contacts between the Kremlin and the Elysee this morning to offer to Putin a working visit on Syria, but excluding all other events that President Hollande could have taken part in," the source said. "In response to this proposal, Russia has just indicated that it wants to postpone the visit planned on Oct. 19."

Kylmää on tosiaan.. toivotaan ettei kuumene.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Syyria tuleekin olla asialistalla ensimmäisenä,,ja itseasiassa ainoana asiana putinin kanssa,,,,se on missä hän pätee,näyttää ja uhoaa,,,ei koko venäjä edusta mitään,paitsi typerää aleppon pommitusta,,hävetköön,,ai niin,,ei kgb;taustaisella ole tunne-elämää !

Toimituksen poiminnat