RikuReinikka

Turkki suunnitteli False flag iskua->"Suomi media"- Turkki sulki Youtuben

Turkin tiedustelupalvelun johtaja Hakan Fidan sanoi verkkoon vuotaneessa korkea-arvoisten Turkin turvallisuusviranomaisten ja ministerismiesten keskustelussa  että lähettää tarvittaessa neljä miestä tekemään Syyriasta ohjusiskun Turkiin, jotta saadaan aikaiseksi syy sodalle. 

Apulais esikuntapäällikkö Yaşar Güler puolestaan kommetoi nauhoitteella että Fidanin esittämillä toimilla saa suoraan oikeutuksen sotatoimille.

Fidanin kanssa keskusteleva ulkoministeri Ahmet Davutoğlun kertoo että myös  Erdoganin mielestä isku Osmanien valtakunnan perustajan isoisän Suleyman Shahin (k. 1236) hautaa vastaan tulisi nähdä "mahdollisuutena"

Aivan oikein. False flag iskun suunnittelua. Nato-maa. 

False flag iskut ja artikla 5 sopii oikein hyvin yhteen..

Tarkkaanottaen tämän sanoman englanninkielinen käännös ja konteksti siis kuuluu näin:

Ahmet Davutoğlu: 
"Prime Minister said that in current conjuncture, this attack (on Suleiman Shah Tomb) must be seen as an opportunity for us."

Hakan Fidan: 
"I'll send 4 men from Syria, if that's what it takes. I'll make up a cause of war by ordering a missile attack on Turkey; we can also prepare an attack on Suleiman Shah Tomb if necessary."

(Toinen lukemani käännös kuuluu: If need be, I'll send 4 men into Syria. I'll formulate a reason to go to war by shooting 8 rockets into Turkey; I'll have them attack the Tomb of Suleiman Shah.)

Feridun Sinirlioğlu:
"Our national security has become a common, cheap domestic policy outfit."

Yaşar Güler: 
"It's a direct cause of war. I mean, what're going to do is a direct cause of war."

 

Näin siis Nato-maa hoitaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaansa. Turvallinen kumppani.

Erdoganin hallitus kertoi aikanaan sotilaallisen väliintulon mahdollisuudesta ja kaikkiin muihin varotoimiin ryhtymisestä turvatakseen tämän muistomerkin koskemattomuuden. Ja kuitenkin oltiin valmiita kohdistamaan false flag isku tuohon turkkilaisille tärkeään muistomerkkiin, tietenkin sen lisäksi että oltaisiin ammuttu niitä ohjuksia Syyrian puolelta suoraan kotimaahan. Hautahan oli siis tuolloin syyrian puolella, nyttemmin se on siirretty Turkkiin.

Tämän vuodon seurauksena, tiedon leviämisen estämiseksi Turkki esti maassa youtubeen pääsyn.

Naurettavaa tässä koko hommassa onkin se, että meillä Suomessa nuo Natomaan false flag suunnitelmat kuitattiin Hesarin uutisessa näin:

"Torstaina Youtubessa levisi video, jossa ulkoministeri Ahmet Davutoglu ja tiedustelupalvelun päällikkö Hakan Fidan keskustelevat mahdollisista sotatoimista Pohjois-Syyriassa."

Sotatoimista!?

Siis ohjusiskun lavastamisen suunnittelu sodan aloittamiseksi luetaan ihan vaan "sotatoimien suunnitteluksi". Puhumattakaan siitä, että tollanen kansallinen muistomerkki ollaan valmiita tuhoamaan vain, jotta päästään sotimaan naapurin kanssa. Luulisi tämän tiedon asettavan noi Turkkia ja sen toimintaa kohtaan osoitetut arvostelut ja epäilyt vähän uuteen valoon. 

Ja mikä otsikko Hesariin olikaan keksitty.

Turkki sulki Youtuben

Uskomatonta p***aa suoraan sanottuna. Miten voi olla mahdollista, että samaan aikaan kun meille kokoajan toitotetaan miten laadukas, riippumaton ja monipuolinen ja -ääninen media meillä on, ettei itse asiasta ole tehty yhtäkään uutista.. Turkki sulki youtuben.. huh huh.

Aivan sama tilanne oli sen Victoria Nuland puhelun kanssa. Sen sijaan että siinäkin oltaisiin keskitytty oikeaan sisältöön, mässäiltiin Fck the EU möläytyksellä.. että sikäli meikäläisen luotettavan ja ammattitaitoisen valtamedian linja kyllä pitää. Kansalaiset tietämättömina.

 

Yle puolestaan uutisoi vähän toiselta kantilta. Tai ainakin toisella verbillä. Muuten sisältö on tuota samaa tuubaa.

Turkki kieltää Youtuben

...Erdoganin itsensä mukaan Youtube kielletään Turkissa, koska se on julkistanut salaa tehdyn nauhoitteen korkea-arvoisten turvallisuusvirkailijoiden kokouksesta, jossa keskusteltiin Turkin mahdollisesta sotilasoperaatiosta Syyriassa.

 

Ja Maikkari repäisee.

Turkki jatkaa sensuuria – nyt kiellettiin Youtube

Van tunteja ennen kieltoa palvelussa julkaistiin äänite, jossa maan hallituksen väitetään keskustelevan armeijan johdon kanssa sotatoimista Syyriassa. 

 

Uusi Suomi taas kirjoitti asiasta... No ei vissiin ollenkaan.

Sen sijaan Janne Hilden on näköjään näpäyttänyt puheenvuoroon blogin aiheesta lähes tuoreeltaan. Eikä varmaan tarvitse edes mainita, että lähestymiskulma on tuosta meikäläisen median kulmasta aika ratkaisevasti erilainen.

Tämä on siis jo yli vuoden vanha juttu, mutta luonteensa vuoksi ajankohtainen tässäkin hetkessä monessakin mielessä. Jos ei ainoastaan Turkin toimien takia niin myös tämän "vaihtoehtomedian" ja valtamedian välisen taistelun takia. Tutkiessani tätä juttua huomasin että tästä on kyllä kirjoiteltu, mutta pääosin näillä "valhesivustoiksi" haukutuilla "resonointi" palstoilla.

Itse törmäsin tähän tietoon lukiessani Columbian yliopiston tutkimuspaperia Turkin ISIS yhteyksistä. Tarkoitukseni oli aluksi tehdä käännös/kirjoitus tuon tutkimuspaperin sisällöstä, mutta ajattelin tiputtaa tämän nyt alkupaloiksi. Tulkoon se tuonnempana. Sisältö on kyllä mielenkiintoinen. Tuo aiemmin antamani toinen käännös on peräisin tästä lähteestä.

 

 

 

Ehkä pari lainausta tuostakin tähän loppuun.

• According to CHP Vice President Bulent Tezcan, three trucks were stopped in Adana for inspection on January 19, 2014. The trucks were loaded with weapons in Esenboga Airport in Ankara. The drivers drove the trucks to the border, where a MIT agent was supposed to take over and drive the trucks to Syria to deliver materials to ISIS and groups in Syria. This happened many times. When the trucks were stopped, MIT agents tried to keep the inspectors from looking inside the crates. The inspectors found rockets, arms, and ammunitions.

• Documents surfaced on September 19th, 2014 showing that the Saudi Emir Bender Bin Sultan financed the transportation of arms to ISIS through Turkey. A flight leaving Germany dropped off arms in the Etimesgut airport in Turkey, which was then split into three containers, two of which were given to ISIS and one to Gaza

 

Ja voisihan sen kirjoittajan esitellä myös.

David L. Phillips is currently Director of the Program on Peace-building and Rights at Columbia University’s Institute for the Study of Human Rights. Phillips has served as Foreign Affairs Expert and as Senior Adviser to the U.S. Department of State and as Senior Adviser to the United Office for the Coordination of Humanitarian Affairs. jne jne

 

Ja tuon  vuodon englanninkielinen tekstiversio löytyy täältä, kannattaa vilkaista läpi koko lätinä...

http://www.ibtimes.co.uk/turkey-youtube-ban-full-transcript-leaked-syria-war-conversation-between-erdogan-officials-1442161

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Turkin youtube-twitter bannailut on viimeksi ollut otsikoissa kuluvan viikon tiistaina.

http://www.iltalehti.fi//ulkomaat/2015120120761367...

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Ja sananvapauden ja tiedonvälityksen tila Turkissa on erittäin heikko.

Turkki nakkasi häkkiin pari toimittajaa, jotka paljasti aseiden salakuljettamisen Turkista Syyriaan.

Ja kuten tuossa mainitsemassani tutkimuspaperin lainauksessa kerrotaan, turkkilaisen CHP puolueen varapj Bulent Tezcan paljasti, että tammikuussa 2014 kolme rekkaa aselastissa oli jäänyt kiinni tarkastuksessa.

Täysissä aselasteissa olleet autot oli tarkoitus ajaa Turkin tiedustelupalvelun toimesta Syyriaan ja aseet luovuttaa IS taistelijoille. Tämä oli Tezcanin mukaan tapahtunut useampaan kertaan. Kun nämä autot kuitenkin joutuivat Adanassa tarkastettavaksi MIT miehet yrittivät pitää tarkastajat poissa lastitilasta. Sieltä sitten kuitenkin löytyi täydet lastit raketteja, muita aseita ja ammuksia..

Tässä juttu vangituista toimittajista.

Turkey arrests editors over reports Ankara supplied weapons to Syrian fighters

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/t...

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Mihin jäi krimistä ja itäukrainasta meuhkaaminen ?
Kiovan fasistijuntta,,vieläkö siellä henki pihisee ?

Tais käydä käsky käydä turkin kimppuun !?

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Tossa tutkimuspaperissa mitä olen perannut ei ole ollut juttua Ukrainasta.. Se koskee väitteitä Turkin ja IS:n välisistä kuvioista.

Mitä olet mieltä tosta meidän uutisoinnista suhteessa ton vuodon sisältämään tietoon?

Toimituksen poiminnat