RikuReinikka

THL:n rokotusohjelman johtaja- "Lue Fingerborista meidän virallinen kanta"

  • Thl:n virallinen kanta selviää sarjakuvista
    Thl:n virallinen kanta selviää sarjakuvista

Luin Mervi Kukkosen blogikirjoituksen

http://hannelekukkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/170115-hpv-rokote-ei-ehk...


Ja koska olin törmännyt samankaltaiseen tietoon jo ennenkuin rokotteita alettiin "tyttöjen juttuna" markkinoimaan lapsille, päätin vähän kysellä asiasta.

Soitin THLn pääjohtajalle, joka ei suostunut asiaa kommentoimaan ja kehotti ottamaan yhteyttä rokotusohjelman johtajaan.

Rokotusohjelman johtaja Hanna Nohynek kommentoi seuraavasti, (tarkkoja sanamuotoja en muista kun en tehnyt muistiinpanoja, jälkeenpäin harmittaa.)

Sanoin lukeneeni aiheesta blogin, jossa kerrottiin Japanin poistaneen rokotteen ohjelmastaan vakavien sivuvaikutusepäilyjen takia.

Sain vastaukseksi, että tieto on perätön ja että thl on tietoinen kaikista sivuvaikutuksista.
Se nimetön lääketieteellinen avustaja on varmasti ollut joku humpuunki vaihtoehtolääketieteen edustaja...
Aluminiadjuvantin osallisuutta sivuvaikutuksiin ei ole kuulemma tieteellisesti todistettu... ja sitä on käytetty jo pitkään.

Herää kysymys, eikö nimenomaan silloin pidä jäädyttää ohjelma lisätutkimuksien ajaksi? (Vai tehdäänkö sitä kenttätutkimuksena parhaillaan? Tätä en tietenkään sanonut..)

Ei kuulemma tarvitse kun käytössä on jo aiheesta amerikkalaistutkimus ja THL:n omat tutkimukset.

Ok. No teidän varmaan kannattaa julkaista vaikka Uudessa Suomessa asiasta selvitys?

Mulla ei ole kuule ole aikaa kirjoitella selvityksiä jokaisen persun blogeihin...

Okei ( oho ), no eikös teillä ole mitään tiedotusosastoa, joka voisi oikaista noi noi väitteet?

On, mutta ne tiedottaa asiantuntijalausuntojen pohjalta ja mulla ei ole aikaa tommoseen, mulla on käsissä hirvee nippu Pandemix papereita ja tutkimuksia.

Ok. ( Hän itse ei varmaan tajunnut sanomansa ironiaa)

Okei, no musta kuitenkin olis hyvä jos voisitte julkaista jonkun tiedotteen jotta saadaan asiaan virallinen kanta.

Lue Fingerbori

Täh, kehotatko sä oikeesti lukemaan Fingerborista THL:n kannan siihen, että Japani on luopunut rokotteesta haittavaikustusepäilyjen takia?

Joo, siin on musta aika hyvin jo sanottu..

Okei... Eli sarjakuvista, selvä

Kotiin päästyäni, selitin tapahtumat paremmalle puoliskolleni ja mainitsin samalla, että lyödäänkö vetoa, että siinä sarjakuvassa yritetään tehdä kyselijät naurunalaisiksi tai leimata jotenkin hulluiksi..

http://www.hs.fi/fingerpori/

Ei ole todellista... ei ne voi sanoa noin ihmisistä jotka on huolissaan narkolepsiaa aiheuttaneen Pandemixin jälkeen. Joka sekin sotku on vielä pahasti vaiheessa ja lapset ja vanhemmat avun tarpeessa.

Nyt kysymys THL:lle, miten te kehtaatte?


Ette te nyt juma***ta oikeasti voi kehottaa mua, lukemaan sarjakuvista teidän kantaa asiaan! Se ei vaan käy.
Nyt puhutaan seuraavanlaisista epäilyistä  "HPV-rokotetuilla on ilmennyt vakavia haittoja Japanin lisäksi muuallakin maailmassa. Vakavia haittoja ovat esimerkiksi aivojen vaurioituminen, muut pysyvät hermostovauriot (esim. loppuelämä pyörätuolissa), hedelmättömyys, pysyvät kiputilat, nivelreuma ja kuolemantapaukset. Tutkijat ovat yrittäneet selvittää, mikä tekijä rokotteessa voisi aiheuttaa vakavia haittoja."

Tämähän on aivan sairas tämä systeemi...


Minusta se blogi perusteluineen oli asiallisesti ja uskottavasti kirjoitettu ja koska asia on tärkeä halusin vain THL:n kannan noihin väitteisiin..

Nyt tekisi mieleni tavata tämä vaihtoehtolääketieteen humpuuki edustaja..

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Siinäpä son THL:n toimen koko kuva. THL on Puskan ja oppipoikien ja rokote-eskoloitten moraaliton ja falski systeemi, met tarttisima puolueettoman, epäpoliittisen ja suomalaisen rokote- ja lääkeasian viraston.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Siltä vaikuttaa.

Täytyy sanoa, et kierot on THL:n markkinointikeinot. Pinkkejä mainoksia lapsille, vanhemmille fingerporia jossa tehdään epäilevistä hulluja.

Jos tuo ei ole propagandaa niin mikä sitten?

Kyseessä on rokotukset, eikö tämä herätä tämän useammassa mitään kysymyksiä..

Alkaa huolestuttaa meidän kansalaisten käsitys ympäröivästä maailmasta.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Sikarokote oli jo amerikassa todettu tautiseksi.Siellä kehoitettiin ihmisiä etteivät ota sitä.Kansainvälisiltä terveydehoitoa koskevilta sivuilta sai myös tietoa "taudin"laajuudesta ja riskeistä sairastua siihen.Rokote jota markkinoitiin ja sopimuksin otettiin meille oli samaa jossa oli ns.saatuneita eriäkin löydetty.Erikseen taas sen firman kytkökset jne.

Otettuani opiskeluaikana selvää kyseisestä rokotteesta(koktailista) EN todellakaan katsonut olevani oikeutettu vaarantamaan jälkikasvuni terveyttä ja elämää ,MILLÄÄN OIKEUDELLA jotta olisin antanut luvan koekaniiniksi hänet tai itsenikään laittaa.Kieltäydyin kunniasta melkein pakotetusta kunniasta.

Keskenmenotapauksista ei ole myöskään hiiskuttu.Tuo nuorille lapsille annetava rokote ..?No,jos lapsen asteiset harrastavat es. paljon seksiä ja polttavat tupakkaa.Rokote on myös itsessään syöpää aiheuttava tekijä.Riskiryhmiä kohdunkaulan syövän tekijöinä.Poikalapsille ovat myös yrittäneet rokotusta,vain kuolleen ruumiini yli tai viranomaisten pakkotoimilla.

Toivottavasti lakia jossa rajataan/poistetaan vanhempien oikeuksista tietää lapsensa asioista, ei saada ajettua läpi.Sen toimisi niin ettei vanhemmat saa tietää edes es.14 v.RASKAUDESTA.Sitä nyt nimittäin kehitellään.Eli käykö niin että vanhemmilta viedään myös oikeus päättää lapsensa rokotuksista ja muusta "lääkinnästä"

Onneksi voi luottaa itseensä ja julkaisuihin ja kokemuksiin jotka perustuvat tietoon.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Oppilashuolto

Asiantuntijaryhmään voi kuulua muun muassa opettaja, opinto-ohjaaja, terveydenhoitaja, lääkäri, kuraattori ja psykologi. Ryhmä voi kuulla tarpeelliseksi katsomiaan tahoja ilman oppilaan suostumusta.
Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen arvioi lapsen kypsyyden päättää asiastaan.
Myös toisella asteella on vastedes järjestettävä psykologin ja kuraattorin palvelut.
Uusi laki koskee lapsen auttamista. Perusopetuslaki määrittelee edelleen opetukseen liittyvät asiat.
THL sekä Opetushallitus uudistavat parhaillaan oppilashuollon opasta kouluille. Vanhempia informoidaan ensi lukuvuoden alussa.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/216831-uu...

Mitäpä tästä mieltä.En kannata enkä hyväksy viranomaisten toimimista perheiden selän takana jota tämä(kin)hanke edustaa.

Veikko Penttinen

Elämänkokemus riittää, jos haluaa ymmärtää asian syvällisemmin. Rokottamisen ideahan on hyvä ja aivan ilmeisesti osa rokotuksista on tuottanut enemmän hyvää kuin haittaa.

Mutta, mutta.., tulosvastuullinen teollisuus on vastuussa ennenkaikkea tuloksesta. Suomeksi ahneelle ei mikään ole kylliksi.

Ajatelkaapa kuinka paljon rokotteita saadaan myydyksi, kun saadaan joku uusi flunssahysteria aikaiseksi. Ja sehän saadaan. Odottakaa ensi talvea.

Flunssia odotellessa lääkefirmat keksivät sitten uusia rokotuskohteita, niin kuin nuoret tytöt kohdunkauloineen.
Lääkkeitä ja rokotteita on koko ajan kehitteillä niin paljon, että jos lääkekehittely ei aina vastaakaan aiottua tarvetta, niin muutetaan tarvetta lääkettä vastaavaksi.

On halvempaa keksiä uusi vaiva vanhalle lääkkeelle kuin uusi lääke vanhaan vaivaan.

Lento Pro

Itse asiasa - jos se rokote nyt on niin kunnollinen kuin vaikuttaisi olevan - on sekä lääketieteellisesti että sosiaalisesti aika vastuutonta rokottaa vain tyttöjä.

Käyttäjän KariLaitinen kuva
Kari Laitinen

Olen aina ihmetellyt, miten yksi rokote on aina sopiva ja turvallinen koko ikäluokalle. Lääkkeitten kohdalla joutuu vaihtamaan lajia ja merkkiä aika usein haittavaikutusten takia - testataankohan niitä huonommin kuin rokotteita?

Ristiriita neuvolarokotteissa:

- Osallistutteko rokotetutkimukseen? Ei ole mitään pelättävää. Tässä ei ole havaittu mitään haittavaikutuksia, tämä on niin tutkittu ja turvallinen.

Lento Pro

Noh, näin arkijärjellä ajatellen ero lääkkeiden ja rokotusten välillä on se, että rokotusten tarkoitus on ehkäistä sairautta ja ikään kuin opettaa etukäteen kehon oma puolustusjärjestelmä näyttämään yrittelijäälle sairaudelle närhenmunat. Rokotuksen kohde on myös ennalta tiedossa.

Lääkkeitä käytettäessä altistuminen tai muu sairastuminen on jo tapahtunut. Mahdollinen invaasio, "vika" tai vamma täytyy torjua tai korjata vahingon jo tapahduttua. Tämä vaatii isompaa vääntömomenttia. Myöskään sairauden laadusta ei olla välttämättä niin varma kuin voitaisiin. Usein lääkkeitä joudutaan syömään useita, jotta saataisiin paras mahdollinen teho, eivätkä ne aina sovi keskenään tai edes toimi seurauksena toisesta lääkkeestä. Ihmisen keho ei pääse projektiin mukaan, koska kyseessä on ulkopuolelta tuleva työkalu eikä "vain" kehon oman toiminnan aktivointi. Niinpä lääkkeet joutuvat ehkä olemaan myös rokotetta tujumpia ja siksi myös ihmisen keholle rasittavampia - joten lääkettä joudutaan helpommin vaihtamaan toiseen.

Erityisesti psyykepuolella vaste lääkkeeseen on hyvin yksilöllinen, joten aikamoista lääkerulettia joudutaan välillä harjoittamaan, ennen kuin oikea vaihtoehto löytyy. Samaten sairaudenkuvat ovat tässä tapauksessa paljon moninaisemmat; ero vaikkapa aika suoraviivaisiin rokkoihin on suuri... :)

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Kiitos hyvästä linkistä.

Siis Puolan terveysministeri Ewa Kopacz kysyy pitämässään puheessa,että pitäisiskö hänen allekirjoittaa lääkeyhtiöille mieluinen sopimus, vai ajatella kansalaisten parasta.

Puheessa hän kertoo mm. yhden rokotteen testiryhmässä olleen vain 160 ihmistä, iältään 20-60 ja toisen 600 ihmistä, iältään 18-60.
Kaikki terveitä.

Kuitenkin näitä rokotteita pistetään miljooniin ja taas miljooniin lapsiin ympäri maailman.

"Näistä asioista ei saisi ministerille tai asiantuntijalle nousta pienintäkään epäilystä"

Nohynekillä riittää vissiin natsat lääkärinä julistaa Puolan terveysministerikin hulluksi..

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

HN=Hanna Nohynek

HN received honoraria for technical consultancy from GlaxoSmithKline (GSK), and Pfizer for development of pneumococcal conjugate vaccines.

Sidonnaisuusilmoitus narkokepsia tapaukseen liittyen.

http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.137...

THL:n HPV työryhmän sidonnaisuus ilmoitukset.

http://www.rokotusinfo.fi/tiedostot/thl-hpv-sidonn...

Alle puolet jäsenistä kertoo olevansa vapaa sidonnaisuuksista, jotka voivat vaikuttaa ao henkilön kannanottoihin ryhmässä, eli suurimmalla osalla työryhmän jäsenistä on sidonnaisuuksia kyseisiin lääkeyhtiöihin.

Tutkimusryhmien rahoituksia ym ym.

Selittää kyllä rokoteohjelman johtajan puheita...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Olihan tuossa sikarokotteessakin raha taustalla.Hyvä ettei oikeuteen joutuneet ne jotka sitä "arvostelivat"siitäkin huolimatta että tunnustus oli jo tullut.Nyt kun vaalit lähestyvät tuli taas kiire luvata korvauksia joita on luvattu jo vuosia.

Kamalinta on jos tulevaisuudessa perheiltä viedään oikeudet päättää itse oman lapsensa rokotuksista ja lääkityksestä.Es.pakolliset rokotukset joita haaveillaan ilmeisesti muun valvonnan lisäksi,oheen.Sikapiikkiähän yritti amerikassa eräs poliitikko pakolliseksi ,onneksi ei mennyt läpi.

"Suomihan voisi olla vaikka kokeilujen maa"..sanoi katainen,niinköhän?

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Kuulemani mukaan rokoteen ottamatta jättänyttä tyttöä oli koulussa yritetty puhua ympäri rokotteen ottamiseen..

Käyttäjän opakonda kuva
Olli Suominen

...vailla ensimmäistäkään viitettä oikeisiin tutkimuksiin.

Anja Jackson

Näin ymmärtäisin kansankielisesti autoimmuunitautien synnyn: otat rokotteen virusta vastaan. Kehosi muodostaa rokotteen ansiosta vasta-aineita. Et kuitenkaan koskaan tule kohtaamaan virusta jota vastaan sinulla on epänormaalin runsaasti vasta aineita. Tämä toistuu useasti, kun otat uusia rokotteita. Lopulta nuo vasta- aineet hyökkäävät omaa kehoasi vastaan. Kokonaan toinen juttu on kaikki muut myrkyt ja metallit, jne..mitä nämä rokotteet pitävät sisällään. Sitten kun sairastut esim. Nivelreumaan niin lääkityksesi muodostuu solumyrkyistä jotka tappavat oman immuunipuolustuksesi ja saat joka jumalan taudin, mitä kuvitella saattaa ja sinua kehotetaan sen takia ottamaan flunssarokote. Nivelreuma oli tässä vain esimerkkinä, olisi yhtä hyvin voinut olla diabetes, MS, Lupus jne..

Heidi Tähtinen

Rokotteita tarvittiin silloin ennen kuin hygieniasta ei ollut tietoakaan. Pelkästään sillä, että pidetään huolta omasta vastustuskyvystä niin ei tarvitse mitään rokotteita. Rokotteiden haittavaikutukset voi kantaa vasta vuosien päähän, sitä ei silloin osata yhdistää mahdollisiiin rokotteisiin. Vastustuskyky onkin sitten toinen juttu. Kun suurin osa rasittaa elimistön moskaruualla tai vaikka söisi ihan perusruokaa niin ei se riitä. Perusruuissakin on paljon tuotteita jotka sairastuttaa joten tervehdyttävät ja ravitsevat ruuat kannattaa oppia tuntemaan. Itse aina sanon kaikille että jos sairasta enemmäni kuin kerran vuodessa jokin pöpötaudin niin vastustuskyky on jo heikentynyt.
Kaikki synteettinen moska mitä elimistöön tungetaan on hyvä tutkia pidemmältä ajalta ennenkuin niitä syydetään verenkiertoon. Koska ne ei kuulu sinne. Ihan tällainen perustuote kun sperma rokotetaan tuosta ihonläpi, niin siihen syntyy syöpä..kannattaisiko sitten miettiä ottaako niitä rokotteita vaiko eikö..myös jos ku niitä ehdontahdoin haluaa ottaa niin turvallisempi vaihtoehto olisi ottaa se suunkautta!

Toimituksen poiminnat